Licht blauwe lenzen

Licht blauwe lenzen

Bestel deze licht blauwe lenzen, ook wel ijs blauwen lenzen genoemd. Licht blauwe lenzen zijn lenzen die de kleur van de ogen kunnen veranderen. Hoe donkerder d... Lees meer

37300013
€14,95 € 9,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Bestel deze licht blauwe lenzen, ook wel ijs blauwen lenzen genoemd. Licht blauwe lenzen zijn lenzen die de kleur van de ogen kunnen veranderen. Hoe donkerder de iris is, hoe minder is de invloed van de kleuren van de lenzen. Het is zeker aan te raden als je gaat slapen, de lenzen uit te doen, je moet de kleurlenzen voor de nacht desinfecteren en bewaren in speciale lenzendoosjes met speciale lenzenvloeistof.

Licht blauwe lenzen zijn niet bedoeld om uw zicht te verbeteren, de kleurlenzen zijn bedoeld om je eens een totaal ander aanblik te geven.

Productspecificaties: Licht blauwe lenzen

  • Lenzen vervangen na 3 maanden.
  • CE 477   ISO 9001:2000 norm
  • Diameter: 15 mm.
  • Basis curve: 8.6 mm.
  • Water inhoud: 45%
  • Verpakking: 1 lens per flesje / 2 flesjes

Licht blauwe lenzen kopen

Het woord lichtblauwe lenzen spreekt eigenlijk al voor zich, het zijn kleurlenzen in een ijs blauwe tint. Deze kleurlenzen zijn als mode accessoire bedoeld en gewoon een leuke toevoeging aan uw outfit op een speciale avond.

De lichtblauwe lenzen van PartyCorner  worden geproduceerd onder zeer strenge kwaliteitscontroles en kunnen  worden gebruikt voor maximaal 3 maanden na opening. Deze ijs blauwen lenzen zijn alleen geschikt voor cosmetisch gebruik in normale en gezonde ogen. Ga jij deze licht blauwe lenzen kopen bij PartyCorner, combineer deze funlenzen dan met een ijsblauwe bobline pruik of een mooie blauwe boa.Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »