Levende dode Halloween pop

Levende dode Halloween pop

Levende dode Halloween pop als een Halloween lijk dat weer tot leven komt is dat even schrikken van zo'n Halloween pop. Leg het nep lijk of stoffelijk overschot... Lees meer

55436246
€64,50 € 55,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Levende dode Halloween pop als een Halloween lijk dat weer tot leven komt is dat even schrikken van zo'n Halloween pop. Leg het nep lijk of stoffelijk overschot op een tafel of brancard doe de knop op aan en het Levende bewegende halloween decoratie komst vanzelf overeind wees niet bang want weglopen doet deze Halloween pop niet. Door de beweging sensor komt dit Levende dode Halloween pop met zijn schouder en hoofd overeind.

Tip sprenkel of vernevel wat nepbloed over de zijkanten van het laken voor een nog beter effect van de levende dode halloween pop.

Productspecificatie: Levende dode Halloween pop

  • Grootte: pop grote 160cm
  • Kleur : zie foto en filmpje
  • Aandrijving op batterijen
  • Stof  is 100 % polyester
  • Thema: Halloween en griezel feest

Bewegende dode Halloween pop online kopen

De levende dode Halloween pop heeft een lengte van 160cm kan zowel binnen als buiten gebruikt worden het is wel raadzaam  voor het mechanische gedeelte alleen indoor te gebruiken. Deze levende dode Halloween pop zorgt voor echte horror effect, indien je deze buiten gebruikt zorg dan dat de Halloween doodskop decoratie pop droog licht. Ook is hij leuk te combineren met andere Halloween decoraties van PartyCorner zoals de grafstenen voor in de tuin.
De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.