Letterslinger Horror night

Letterslinger Horror night

Bij een Halloween night kan de Letterslinger 'Horror night absoluut niet ontbreken. Letterslinger 'Horror night heeft een afmeting 1,30 meter met letters banner... Lees meer

7260585
€3,25 € 2,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Bij een Halloween night kan de Letterslinger 'Horror night absoluut niet ontbreken. Letterslinger 'Horror night heeft een afmeting 1,30 meter met letters banners van 17 cm en is enkel zijdig bedrukt.

Productspecificaties

  • Lengte: 1,30cm
  • Aantal:1 Horror afbeelding
  • Kleur: Horror design
  • enkel zijdig bedrukt
  • Materiaal: Karton

griezel slinger

De griezel slinger heeft duidelijke bedrukking met het horor night thema. Natuurlijk heeft Partycorner nog veel meer decoratie, slingers en kleding voor een perfect zombie feest.

De zombie letter slinger is van korton gemaakt. Dit maakt de slinger niet geschikt voor buiten. Daarom hebben wij voor jouw ook een speciale prijs gemaakt, bij de aankoop van 3 of meer Letterslinger Horror night ontvangt u 10% korting (dit wordt direct verrekend in uw winkelwagen).

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.