Folie letter ballonnen Z

Folie letter ballonnen Z

Nieuw bij PartyCorner de folie letter ballonnen Z van maar liefst 103cm hoog online en in de feestwinkel in Zaandam! Een grote collectie van vele kleuren Folie ... Lees meer

48963782
€6,95 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Nieuw bij PartyCorner de folie letter ballonnen Z van maar liefst 103cm hoog online en in de feestwinkel in Zaandam! Een grote collectie van vele kleuren Folie letter ballonnen. Maak jouw unieke tekst of naam met deze letter ballonnen Z wij verkopen ballonnen van de letters A tot Z en meerdere kleuren zoals goud, zilver, baby blauw en baby roze die direct op voorraad zijn. zelfs het apen staartje teken (@) vraagteken (?), hashtag (#) teken en het en teken (&) hebben wij in de vorm van de folie letter ballonnen Z collectie.

Metallic folie letter ballon Z

Ook de metallic Folie letter ballonnen Z als zwarte letter en cijfers zijn bestelbaar met een snelle levertijd Het zijn folie ballonnen die te vullen zijn met helium en of lucht. Waarvan alleen de helium cijfers en letters blijven zweven. Maak unieke teksten voor jou feestdag met gebruik van deze mooie metallic folie letter ballon Z voor de naam Zayn wat betekent in het Engels beautiful.

Folie letter ballonnen en folie ballon cijfer van PartyCorner

Kies jouw Folie letter ballonnen om iemand beterschap te wensen en laat deze bezorgen in heel Nederland. Combineer met de Folie letter ballonnen en folie ballonnen cijfers die bij PartyCorner verkrijgbaar zijn om de de leukste feesten te maken.

Produktinformatie: folie letter ballon Z

 • Materiaal: hoogwaardig folie
 • Voorzien van: een heel dun plastic laagje
 • Kleur: zilver , goud , blauw  en roze
 • Lengte: 103 cm
 • Te vullen met: helium of lucht
 • Extra te bestellen: een gewichtje in zilver of goud

Folie letter Z ballon kopen

Kies jouw Folie letter ballon Z om dan te feliciteren en een mooie dag te wensen en laat deze bezorgen in heel Nederland. De als beste geteste Folie letter ballonnen van PartyCorner zijn op zowel grootte als kwaliteit getest, gevuld met helium. De folie ballon cijfers en folie ballon letters zijn uitstekend beoordeeld en voldoen aan alle kwaliteitseisen. Hierbij moet worden vermeld dat de folie cijfers en letters van de xenos en de hema niet goed uit de test zijn gekomen. Ze zijn te klein waardoor er onvoldoende helium ingaat waardoor ze niet stijgen en zweven, ook wel floaten genoemd.

Folie Letter ballonnen Z zijn opblaasbare letters

Letter ballonnen zoals de folie ballon letter Z zijn opblaasbare letters van een hoge folie kwaliteit (folie ballonnen zijn gemaakt van dun aluminium en voorzien van een heel dun plastic laagje) en zijn geschikt om met helium te vullen zodat deze folieballon letter Z blijft zweven. In de kleinere helium ballonnen letters van 80 cm of kleiner gaat niet genoeg helium waardoor deze niet genoeg stijg kracht hebben. Bij een goede vulling van een folieballon letter Z onder normale condities heeft deze ballonnen letter Z ongeveer 8 dagen zweef garantie. Dit is echter geen 100% garantie omdat elke letter ballon verschillend is van grootte.

LET OP: Folie letter ballonnen geleiden elektriciteit. Laat geen folie ballonnen buiten op. Pas op voor hoogspanningskabels. Gebruik alleen niet metallic lint aan folie ballonnen en maak altijd een gewichtje aan de folie letter ballonnen Z vast zodat deze niet wegvliegt.

Bezoek ook eens onze vuurwerk shop:

Vuurwerkland Zaandam

Kom je niet uit de buurt van Zaandam, kijk dan op www.vuurwerkland.nl

De voordelen van winkelen bij PartyCorner
 • 24 uur per dag 7 dagen per week online bestellen.
 • Onze winkel is 6 dagen per week geopend.
 • 5 dagen per week telefonisch bereikbaar (de winkel 6 dagen per week).
 • U kunt langs komen zonder afspraak.
 • Verzendkosten vanaf €3,95 en Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100,-
 • Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur.
 • Retourneren kan bij ons binnen 30 dagen.
 • Diverse betaal mogelijkheden.
 • Groot assortiment, met scherpe prijzen.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.