Legerhelm Camouflage

Legerhelm Camouflage

militaire helmenleger gevechtshelm Leger helm Camouflage is een kunststof helm gemaakt met een prettig draag comfort. Deze Leger helm met de leger groene camo... Lees meer

6946170
€5,95 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

militaire helmen
leger gevechtshelm

Leger helm Camouflage is een kunststof helm gemaakt met een prettig draag comfort. Deze Leger helm met de leger groene camouflage designs kunnen gedragen worden door man en vrouw, jong en oud. gevechtshelm Camouflage is een one size model en past vrijwel op ieders hoofd.

Productinformatie:

  • Een maat / one size
  • Kunststof helm
  • Leverbaar in 1 designsCamouflage leger helm kopen?

Kijk dan eens bij de gerelateerde artikelen van onze camouflage leger helm Je kunt bij ons terecht voor de stoere jongens en meisjes militaire helmen  die wij hebben voor het Leger thema feest. Wil jij legerkleding kopen of leger pet of helm online bestellen PartyCorner heeft leger verkleedkleding in de vorm van een leger jurkje voor de dames als verkleedkleding leger voor de heren en kleine mannen. Heb je geen camouflage Leger themafeest en wil je naar het carnaval in je legerkleding tijdens carnaval lopen met onze camouflage leger kleding val je niet op. Neem gerust een kijkje door onze webshop of kom gezellig langs in onze winkel in Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.