Leeuwentemmer kostuum

Leeuwentemmer kostuum

Deze sexy, maar toch angstaanjagende dames leeuwentemmer kostuum roept beelden op van een overheersende circus medewerkster die niet alleen in de leeuwenkooi he... Lees meer

8431577
€49,95 € 44,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze sexy, maar toch angstaanjagende dames leeuwentemmer kostuum roept beelden op van een overheersende circus medewerkster die niet alleen in de leeuwenkooi het voor het zeggen heeft. Haar lange, pezige vingers en wet-look handschoenen roepen gedachten van terreur en fantasie. Angst en entertainment hebben wel de neiging om hand in hand te gaan. Breng wat van je wildste nachtmerries tot leven!

Productspecificatie:

  • Materiaal: 100% polyester.
  • Maat: M/L
  • Kleur: rood met zwart
  • Wet-look handschoenen
  • Bestaat uit: rok, jasje, korset met een legging en aangehechte jarretel banden
  • Aanbevolen leeftijd vanaf 14 jaar

Het is verkrijgbaar in de maten XS/S en M/L. Het is gemaakt van polyester. Er is geen sexy, aantrekkelijke, spannende en intimiderende circus kostuum dan deze.

Let op: de accessoires zoals pruik, hoed, zweep, handschoenen, schoenen, make-up, en choker ketting niet inbegrepen, maar apart beschikbaar voor verkoop.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.