Latex T rex masker

Latex T rex masker

Het Latex T rex masker heeft een gekke maar leuke blik en zelfs de grootte tanden van de T rex wat dit masker één van de leukste latex dieren maskers maakt. kie... Lees meer

54065702
Neem contact op voor de levertijd
€24,98 € 16,23 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het Latex T rex masker heeft een gekke maar leuke blik en zelfs de grootte tanden van de T rex wat dit masker één van de leukste latex dieren maskers maakt. kies voor dit grappige Latex T rex masker om jouw feest outfit compleet te maken

Een Latex T rex masker kopen dat comfortabel zit omdat er voldoende ruimte zit rond de ogen voor voldoende zicht en rond de mond voor voldoende ventilatie.

Productinformatie: Latex T rex masker

  •     Materiaal: 100% natuurlijk latex
  •     Volledige overhead gezicht masker
  •     Kleur: zie afbeelding
  •     Maat: one size fits all
  •     Adviesleeftijd: vanaf 12 jaar

Goedkoop Latex T rex masker kopen.

Wil je dit Latex T rex masker passen? Kom gerust eens langs in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde om onze maskers te bekijken en te passen. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan dieren kleding en accessoires.

Het Latex T rex masker kan een allergische reactie veroorzaken voor mensen die allergisch voor latex zijn.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.