latex masker Senor Calavera

latex masker Senor Calavera

Dit latex masker Senor Calavera hoort bij de geschiedenis van Mexico. De doden worden op een feestelijke manier herdacht. Een specifieke Dia de los Muertos prin... Lees meer

34163594
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€14,95 € 12,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit latex masker Senor Calavera hoort bij de geschiedenis van Mexico. De doden worden op een feestelijke manier herdacht. Een specifieke Dia de los Muertos print op het latex masker Senor Calavera is hieraan verbonden. Deze prints vindt je terug op shirts, decoratiemateriaal ,  slingers en ballonnen en nog veel meer. Er zijn ook talloze maskers met deze prints. Dit latex masker Senor Calavera voor heren is een overhead gezichts masker. De kleurige neon groene prints  en de griezelige tanden op een witte ondergrond maken het latex masker zo uniek en treffend voor dit thema.

Productspecificaties: latex masker Senor Calavera

  • Gemaakt van: 100% natuurlijk latex
  • Maat: one size fits most
  • Kleur: zoals op foto

"Dia de los Muertos" (dag van de doden) masker

Dit kleurrijke "Dia de los Muertos" (dag van de doden) Latex masker senor Calavera voor heren is te koop online bij PartyCorner.nl  Het gemak van dit maskers is dat je snel klaar bent voor je feest van "de dag van de doden" Draag hierbij  het creepy carcass shirt en je kunt Dia de los Muertos" (dag van de doden)gaan vieren. Je kunt ook langs komen in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde, waar je deze producten kunt bewonderen en passen, de koffie staat altijd klaar.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »