latex masker piraat

latex masker piraat

Dit unieke latex masker piraat is op een fantasierijke manier gemaakt van natuurlijk latex en biedt een aantal opmerkelijke piraten details zoals de extra ... Lees meer

35655554
Neem contact op voor de levertijd
€25,17 € 16,35 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit unieke latex masker piraat is op een fantasierijke manier gemaakt van natuurlijk latex en biedt een aantal opmerkelijke piraten details zoals de extra lange nepbaard en zijn piraten ooglapje en zijn vieze tanden, dat maakt dit latex masker piraat zo karakteristiek. Alle maskers zijn uniek in ontwerp en met de hand geschilderd. Ze zijn ontworpen door een professionele maskermaker dat heeft geresulteerd in een realistisch, gedetailleerd en uniek design dat dit latex masker piraat bijzonder maakt.

Productspecificatie: latex masker piraat

  • Kleuren: zoals op foto
  • Bestelbaar in: maat one size fits all
  • Materiaal: 100% natuurlijk latex
  • Advies leeftijd: vanaf 14 jaar

Latex Griezel maskers

Alle latex griezel maskers zijn comfortabel in het dragen omdat ze zijn voorzien van ruime openingen bij de ogen zodat er geen gezichtsbelemmering kan ontstaan. Tevens is er rond de mond een ruime opening voor voldoende ventilatie, en luchtcirculatie.

PartyCorner heeft een enorm aanbod aan maskers op voorraad. De meest enge en griezelige maskers in elke prijsklasse. Je kunt voor een scherpe prijs een latex maskers kopen of online bestellen in vele modellen zoals: Clown,Duivel, Dracula, Griezel, Horror, Scream, Skelet, Spook, Vampier, Zombie maskers. wil jij eens alle maskers van dichtbij bekijken kom dan eens naar onze 600 m2 grote winkel in Zaandam aan de Westzijde. De koffie staat klaar.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.