Latex masker kip

Latex masker kip

Het Latex masker kip heeft een gekke maar leuke blik en zelfs de geel en rode kleuren van de kip wat dit masker één van de leukste latex dieren maskers maakt. k... Lees meer

54066134
€23,25 € 15,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het Latex masker kip heeft een gekke maar leuke blik en zelfs de geel en rode kleuren van de kip wat dit masker één van de leukste latex dieren maskers maakt. kies voor dit grappige Latex masker kip om jouw feest outfit compleet te maken

Een Latex masker kip kopen dat comfortabel zit omdat er voldoende ruimte zit rond de ogen voor voldoende zicht en rond de mond voor voldoende ventilatie.

Productinformatie: Latex masker kip

  •     Materiaal: 100% natuurlijk latex
  •     Volledige overhead gezicht masker
  •     Kleur: zie afbeelding
  •     Maat: one size fits all
  •     Adviesleeftijd: vanaf 12 jaar

Goedkoop Latex masker kip kopen.

Wil je dit Latex masker kip passen? Kom gerust eens langs in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde om onze maskers te bekijken en te passen. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan dieren kleding en accessoires.

Het Latex masker kip kan een allergische reactie veroorzaken voor mensen die allergisch voor latex zijn.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.