Latex masker Heks met kap

Latex masker Heks met kap

Zoek jij  een Latex masker Heks met kap voor een 50 jarig Sarah pop, of ga je in een toneelstukje spelen en heb jij de rol gekregen van de boze heks? Dan is ons... Lees meer

35666762
Neem contact op voor de levertijd
€16,95 € 13,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Zoek jij  een Latex masker Heks met kap voor een 50 jarig Sarah pop, of ga je in een toneelstukje spelen en heb jij de rol gekregen van de boze heks? Dan is ons Latex masker heks met kap precies wat jij zoekt!  Het masker is gemaakt van natuurlijk latex en is onder anderen bewerkt met velen gruwelijke details zoals pukkels vieze tanden en nep haar dat onder haar hoofddoekje vandaan komt.

Productspecificatie: Latex masker Heks met kap

  • Gemaakt van: 100% natuurlijke latex
  • Maat: one size fits all
  • Kleur: voornamelijk huidskleur
  • Aanbevolen leeftijd: 9+ en ouder

Latex masker Heks met kap

Deze heksen masker heeft de looks van een gemene, strenge en mysterieuze heks. Ook kun je dit latex masker heks met kap goed gebruiken voor een 50 jarig Sarah party. Deze masker heks koop je nu online bij PartyCorner. Ook kun je langskomen in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde. De koffie staat altijd klaar.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.