latex masker Creepy clown

latex masker Creepy clown

Heb je de trailer van Stephen King's "It!" al gezien? Deze latex masker creepy clown  is alles behalve vrolijk. Deze bloeddorstige clowns maskers vindt je in on... Lees meer

34163759
€23,95 € 19,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Heb je de trailer van Stephen King's "It!" al gezien? Deze latex masker creepy clown  is alles behalve vrolijk. Deze bloeddorstige clowns maskers vindt je in onze uitgebreide collectie Halloween maskers. Kijk vooral eens op PartyCorner.nl voor een groot assortiment aan Halloween kleding en accessoires. Latex masker Creepy clown is een volledige overhead gezichts masker voor volwassenen.

Dit masker is comfortabel in het dragen door de ruime openingen rond de ogen en de mond waardoor er geen gezichtsbelemmering is en er voldoende luchtcirculatie en ventilatie aanwezig is. Deze grote griezelige Creepy clown latex masker van 's werelds meest angstaanjagende clown is te bestellen bij PartyCorner.nl.

Latex masker Creepy clown

Productspecificatie:

  • Gemaakt van: 100% natuurlijke latex
  • Maat: one size fits all
  • Kleur: zoals op foto
  • Minimale leeftijd: vanaf 14 jaar

latex Creepy Clown maskers

Dit creepy clown masker is vooral bekend geworden door de film "IT" Vele creepy clown stories hebben vele kinderen en volwassenen de stuipen op het lijf gejaagd. Ook werden  met dit creepy clown masker vele overvallen gepleegd waarbij veel slachtoffers zijn gevallen. Voor kinderen is dit creepy clown masker niet geschikt.

Dit masker zit comfortabel doordat de openingen rond de ogen ruim genoeg zijn voor voldoende zicht en de opening rond de mond zorgt voor voldoende luchtcirculatie en ventilatie. Kijk op PartyCorner.nl voor nog meer creepy maskers of kom gezellig langs onze winkel om te passen en onze collectie te bewonderen. De koffie staat altijd klaar.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.