Latex kinder duivels masker

Latex kinder duivels masker

Een eng Latex kinder duivels masker nu verkrijgbaar bij PartyCorner. Dit masker heeft duivels horntjes en lijkt op een echte van een Halloween freak uit de Amer... Lees meer

53869019
Neem contact op voor de levertijd
€16,77 € 10,89 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een eng Latex kinder duivels masker nu verkrijgbaar bij PartyCorner. Dit masker heeft duivels horntjes en lijkt op een echte van een Halloween freak uit de American Horror Story.  Dit Latex kinder duivels maskeris voorzien van een mond met slagtanden. Alle gruwelijke details van zijn tanden zijn goed zichtbaar. De gaten in de ogen, mond en neus zorgen voor goed zicht en gemakkelijke ademhaling en ventilatie.

Productspecificatie: Latex kinder duivels masker

  •     Gemaakt van: 100% natuurlijk latex
  •     Maat: one size fits all
  •     Gezichts bedekking: voorzijde
  •     Bevestiging: Elastische band achterzijde stoffen kap
  •     Kleur: zoals op foto
  •     Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar

Latex kinder duivels masker online kopen.

Het Latex kinder duivels masker kan een enkele keer een allergische reactie veroorzaken voor die mensen die allergisch voor latex zijn. wil je dit Latex kinder duivels masker passen? Kom gerust eens langs in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde om onze maskers te bekijken en te passen. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan Halloweenkleding en accessoires. De koffie staat klaar.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.