Latex halfmasker vampier Dracula

Latex halfmasker vampier Dracula

Wie wilt er nou geen vampier zijn tijdens een verkleed of Halloween feestje? De Latex halfmasker vampier is een comfortabel dragend masker voor iedereen. Koop e... Lees meer

12855429
Neem contact op voor de levertijd
€7,95 € 6,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Wie wilt er nou geen vampier zijn tijdens een verkleed of Halloween feestje? De Latex halfmasker vampier is een comfortabel dragend masker voor iedereen. Koop er een vampier cape bij en je bent klaar voor het feestje! Ben je opzoek naar veel meer uitbundige feestartikelen? Dan kun je ook altijd nog even langskomen in ons winkel in Zaandam.

Productspecificatie: Latex halfmasker vampier Dracula
  • Gemaakt van: 100% natuurlijke latex
  • Maat: one size fits all
  • Kleur: wit
  • Aanbevolen leeftijd is 9+ en ouder

Dracula masker kopen

Deze unieke dracula masker is gemaakt van natuur latex, en biedt een aantal opmerkelijke details. Dit dracula masker wordt doormiddel van een elastieke band op zijn plaats gehouden. Alle maskers zijn uniek in ontwerp en met de hand geschilderd. Ze zijn ontworpen door een professionele maskermaker, wat resulteert in elk realistische latex halfmaskers met een uniek design.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.