Latex halfmasker Mummie

Latex halfmasker Mummie

Deze unieke Latex halfmasker mummie is gemaakt van natuur latex, en biedt een aantal opmerkelijke details. Dit mummie masker wordt doormiddel van een elastieke ... Lees meer

12855183
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€10,50 € 6,83 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze unieke Latex halfmasker mummie is gemaakt van natuur latex, en biedt een aantal opmerkelijke details. Dit mummie masker wordt doormiddel van een elastieke band op zijn plaats gehouden. Alle maskers zijn uniek in ontwerp en met de hand geschilderd. Ze zijn ontworpen door een professionele maskermaker, wat resulteert in elk realistische latex halfmaskers met een uniek design.

Productspecificatie: Latex halfmasker Mummie

  • Gemaakt van: 100% natuurlijke latex
  • Maat: one size fits all
  • Kleur: voornamelijk wit
  • Aanbevolen leeftijd is 9+ en ouder

Mummie masker

Ons latex mummie masker past geheel bij jouw Halloween stijl of zelfs tijdens een ander te gek feest! Ons mummie masker koop je voor een voordelige prijs en daarnaast draagt ons mummie masker comfortabel. Ook kinderen kunnen gebruik maken van deze latex mummie masker. PartyCorner heeft nog veel meer luxe maskers van latex voor elk thema feestje!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.