Latex gezichtsmasker Trucker met pet

Latex gezichtsmasker Trucker met pet

Dit unieke Latex gezichtsmasker Trucker met pet is op een fantasierijke manier gemaakt van natuurlijk latex en biedt een aantal opmerkelijke truckers details. N... Lees meer

35655554
Neem contact op voor de levertijd
€25,17 € 16,35 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit unieke Latex gezichtsmasker Trucker met pet is op een fantasierijke manier gemaakt van natuurlijk latex en biedt een aantal opmerkelijke truckers details. Neem  zijn ongeschoren hoofd en zijn grote mond en rode chauffeurs pet. Dat maakt  dit Latex gezichtsmasker Trucker met pet zo karakteristiek. Alle latex maskers zijn uniek in ontwerp en met de hand geschilderd. Ze zijn ontworpen door een professionele maskermaker dat resulteert in een realistisch, gedetailleerd en uniek design dat dit chauffeurs masker zo bijzonder maakt.

Productspecificatie: Latex gezichtsmasker Trucker met pet
  • Kleuren: zoals op foto
  • Bestelbaar in: maat one size fits all
  • Materiaal: 100% natuurlijke latex
  • Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar

Latex maskers

Alle latex maskers zijn comfortabel in het dragen omdat ze zijn voorzien van ruime openingen bij de ogen zodat er geen gezichtsbelemmering kan ontstaan. Tevens is er rond de mond een ruime opening voor voldoende ventilatie, en luchtcirculatie.

Latex maskers kopen

PartyCorner heeft een enorm aanbod aan maskers in zijn voorraad. De meest enge en griezelige maskers in elke prijsklasse. Je kunt voor een scherpe prijs een latex maskers kopen of online bestellen in vele modellen zoals: Clown,Duivel, Dracula, Griezel, Horror, Scream, Skelet, Spook, Vampier, Zombie maskers. wil jij eens alle maskers van dichtbij bekijken kom dan eens naar onze 600 m2 grote winkel in Zaandam aan de Westzijde. De koffie staat klaar.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.