Latex Doodshoofd masker

Latex Doodshoofd masker

Mysterieus en griezelig, dat ben je met de Latex doodshoofd masker. Deze doodshoofd masker is voorzien van een kap waarmee je dus ook niet vanaf de achterzijde ... Lees meer

12863813
Neem contact op voor de levertijd
€19,57 € 12,71 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Mysterieus en griezelig, dat ben je met de Latex doodshoofd masker. Deze doodshoofd masker is voorzien van een kap waarmee je dus ook niet vanaf de achterzijde herkenbaar bent. Dit skulle masker is geschikt voor jong en oud en is gemaakt van echt natuur latex.

Productspecificatie: Latex Doodshoofd masker met kap
  • Gemaakt van: 100% natuurlijke latex
  • Maat: one size fits all
  • Kleur: voornamelijk wit
  • Kap is van 100 %polyester stof
  • Aanbevolen leeftijd is 9+ en ouder

Latex Doodshoofd masker

Dit unieke Latex Doodshoofd masker is gemaakt van natuur latex, en biedt een aantal opmerkelijke details waaronder dat je de schedel ziet zitten. Dit Latex Doodshoofd masker wordt doormiddel van een elastieke band op zijn plaats gehouden. Alle maskers zijn uniek in ontwerp en met de hand geschilderd. Ze zijn ontworpen door een professionele maskermaker, wat resulteert in elk realistische latex halfmaskers met een uniek designs.

De Latex Doodshoofd masker is een echte topper binnen PartyCorner. Je kunt dit schedel masker vrijwel naar elk horror verkleedfeestje dragen! Dit Latex Doodshoofd masker niet gebruiken als je gevoelig bent voor natuurlijke rubber latex.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.