Late night verpleegster

Late night verpleegster

late night verpleegster setje is het meest complete sexy verpleegster setje en bestaat uit het transparante wit verpleegsters jurkje zonder rugpand. De rode acc... Lees meer

14758866
Neem contact op voor de levertijd
€17,95 € 14,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

late night verpleegster setje is het meest complete sexy verpleegster setje en bestaat uit het transparante wit verpleegsters jurkje zonder rugpand. De rode accenten van de diadeem met verpleegsters kapje, sexy witte hold-up kousen met rode strikjes, een stethoscoop als ketting en een wit met rood afgebiesde string. Een geweldige outfit om doktertje te spelen. Een sexy verpleegsters setje voor een ondeugend feestje. Is er ook een dokter in de zaal?

Productspecificaties Late night verpleegster:
  • Kleur: wit met rode applicaties
  • Rokje voorzien van bh topje met slip
  • Diadeem met verpleegster embleem
  • Materiaal: 100% duurzaam kunstvezel
  • Maten: S/M en L/XL
  • Cadeau verpakking

Sexy Nurse rollenspel

Deze mooie Late night sexy nurse breekt de harten van haar patiënten laat al de pijntjes verdwijnen. Het is een stijlvol zusters jurkje als erotische kleding waardoor de vrouwelijke vormen mooi uitkomen. Dit vijf delige sexy nurse maak je compleet met de bijpassende verpleegster schoenen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.