Lange zwarte pruik met glitters

Lange zwarte pruik met glitters

De lange zwarte pruik met glitters in verschillende soorten, modellen en kleuren vind je natuurlijk bij Partycorner.nl. Waaronder ook onze lange pruik zwart met... Lees meer

1140070
€12,50 € 9,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De lange zwarte pruik met glitters in verschillende soorten, modellen en kleuren vind je natuurlijk bij Partycorner.nl. Waaronder ook onze lange pruik zwart met glitters voor de dames. Wil jij er gewoon een dag met een complete metamorfose kapsel. Deze lange zwarte pruik met glitters is voorzien van een elastische kap waardoor deze zwarte pruik op elk haar type draagbaar is. De opvallende zwarte kleur zorgt ervoor dat jij een fam fatale lijkt tussen alle party bezoekers.

Het gratis bijgeleverde haar netje in de verpakking van de  lange zwarte pruik met glitters is bedoeld om je eigen haar er onder te verbergen voor en nog betere draag comfort van deze lange zwarte pruik met glitters.
 

Product specificatie: lange zwarte pruik met glitters


  •     Kleur: zwart
  •     Soort:lang haar met pony
  •     Glitters zilver kleurig
  •     Materiaal: synthetisch haar
  •     Lengte: schouder lengte
  •     Thema: disco, films en sterren

Pruik Glossy zwarte (zilver tinsel)

Onze lange zwarte pruik is een leuke toevoeging om jouw glamour outfit een  feestelijke uitstraling te geven. Door de subtiele zilvere glitter in de lange pruik Glossy zwart(zilver tinsel) is een echte glamour pruik.

Twijfel je aan de zwarte pruik en wil je deze eerst liever passen voordat je een pruik koopt? Kom dan eens langs in onze grote winkel in Zaandam. Maak een keuze uit onze uitgebreide pruiken collectie zoals Pruik Glossy zwart met zilverkleurige accenten en pas er gerust een.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.