Zwarte lange sluier met kant

Zwarte lange sluier met kant

Deze Zwarte lange sluier met kant kan zowel als gezichtssluier zwart gedragen worden als haaraccessoires. de zwarte Lange sluier met kant zit vast aan een diade... Lees meer

67854377
Neem contact op voor de levertijd
€9,27 € 6,01 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Zwarte lange sluier met kant kan zowel als gezichtssluier zwart gedragen worden als haaraccessoires. de zwarte Lange sluier met kant zit vast aan een diadeem. Heeft de maat one size fist all en is de zwart tule kant is 55 cm lang . Op de diadeem zijn 5 kunst rozen bevestigt en maken deze Zwarte lange sluier met kant compleet.

Productspecificatie Zwarte lange sluier met kant

  • Kleur:zwart
  • Leverbaar vanaf:Direct
  • Maat:one size
  • Materiaal: 100% polyester
  • Bestaat uit:deadeem met sluier
  • Bijpassende accessoires zijn los bestelbaar

Lange sluier met kant voor Dag van de doden

Deze prachtige Lange sluier kant kan je tijdens verschillende thema feesten dragen zoals onder andere Dag van de doden. Tijdens dit Mexicaanse feest worden er allerlei kledingstukken gedragen als ze maar kleurrijk zijn of doodhoofdjes hebben, Hierdoor worden alle overledenen herdacht.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.