Lange pruik Travis

Lange pruik Travis

De Lange pruik Travis is een ideale pruik voor wanneer jij eens echt iets anders wilt. Met deze pruik creër jij een speciale look. De Lange pruik Travis is in d... Lees meer

20667794
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€13,95 € 11,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Lange pruik Travis is een ideale pruik voor wanneer jij eens echt iets anders wilt. Met deze pruik creër jij een speciale look. De Lange pruik Travis is in de kleur honingblond verkrijgbaar. Deze pruik kun je ook gebruiken om in de huid te kruipen van bijvoorbeeld een echte rockster van in de 70s en 80s.

Productspecificaties: Lange pruik Travis

  • Materiaal: 100% synthetisch
  • Lengte: schouderlengte
  • Kleur: Honingblond
  • Verpakking: De pruik zit in een speciale verpakking voor pruiken

Rockster met de Lange pruik Travis

Wil je op een echte Rockster lijken? Dan ben je al goed op weg met onze Lange pruik Travis, maar als je er helemaal voor wilt gaan kan je ook deze prachtige pruik combineren met een van onze kostuums en accessoires.Met de Lange pruik Travis word het een feest om nooit te vergeten!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.