Lange nepwimpers oranje

Lange nepwimpers oranje

Lange wimpers oranje dragen tijdens koningsdag? Voor de dames is ook de make-up een belangrijk onderdeel. Wil je extra expressie of je sexappeal in je gezicht b... Lees meer

21042968
€5,50 € 3,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Lange wimpers oranje dragen tijdens koningsdag? Voor de dames is ook de make-up een belangrijk onderdeel. Wil je extra expressie of je sexappeal in je gezicht benadrukken dan kun je dat doen door het dragen van valse wimpers. Bijvoorbeeld met een setje Lange wimpers oranje maak je een sexy uitstraling waardoor alle ogen op het feest op jou gericht zullen zijn.

Productspecificatie Lange nepwimpers oranje

  • Kleur: Oranje
  • Thema: Koningsdag of nacht
  • Materiaal: vezel

Lange nepwimpers oranje boven je ogen in thema kleur oranje

Zoveel thema's, koningsdag, WK, EK  of andere "oranje supporter feesten" de combinaties zijn eindeloos. Ook voor jouw mooie ogen kun je altijd de Lange nepwimpers oranje kopen in de juiste kleur of kleurcombinatie. Kunstwimpers komen voor in diverse uitvoeringen zoasls Glamour-wimpers, Extravagante-wimpers, wimpers van echte veren en nepwimpers met een natuurlijke uitstraling. Of het nu gaat om een chique feest of voor een extravagante party. Met de Lange wimpers oranje van PartyCorner kom je altijd goed voor de dag.

Meer informatie over het zetten van wimpers vind je in onze categorie tekst.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.