Lange neon roze pruik met glitters

Lange neon roze pruik met glitters

De Lange neon roze pruik met glitters is in verschillende soorten, modellen en kleuren bestelbaar. Waaronder ook onze Lange neon roze pruik met glitters voor de... Lees meer

50979734
€12,50 € 9,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Lange neon roze pruik met glitters is in verschillende soorten, modellen en kleuren bestelbaar. Waaronder ook onze Lange neon roze pruik met glitters voor de dames. Wil jij er gewoon een dag met een complete metamorfose kapsel. Deze pruik is voorzien van een elastische kap waardoor deze knalroze pruik op elk haar type draagbaar is. De opvallende neon roze kleur zorgt ervoor dat jij opvalt tussen alle party bezoekers.

Het gratis bijgeleverde haar netje in de verpakking van de Lange neon roze pruik met glitters is bedoeld om je eigen haar er onder te doen voor en nog betere draag comfort van deze pruik.

Product specificatie: Lange neon roze pruik met glitters

  •     Kleur: neon roze
  •     Soort:lang haar met pony
  •     Glitters zilver kleurig
  •     Materiaal: synthetisch
  •     Lengte: schouder lengte
  •     Thema: disco, films en sterren

Pruik Glamour knal roze (zilver tinsel)

Onze Lange neon roze pruik met glitters is een leuke toevoeging om jouw glamour outfit een feestelijke uitstraling te geven. Door de subtiele zilveren glitter in de lange pruik Glossy neon roze(zilver tinsel) is het een echte glamour pruik.

Twijfel je aan de Lange neon roze pruik met glitters en wil je deze eerst liever passen voordat je een pruik koopt? Kom dan eens langs in onze grote winkel in Zaandam. Maak een keuze uit onze uitgebreide pruiken collectie zoals Pruik Glossy neon roze met zilverkleurige accenten en pas er gerust een.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.