Lange blonde pruik met glitters

Lange blonde pruik met glitters

De lange paarse met glitters in verschillende soorten, modellen en kleuren vind je natuurlijk bij Partycorner.nl. Waaronder ook onze lange icy purple pruik me... Lees meer

50954132
€12,50 € 9,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De lange paarse met glitters in verschillende soorten, modellen en kleuren vind je natuurlijk bij Partycorner.nl. Waaronder ook onze lange icy purple pruik met glitters voor de dames. Deze lange blonde pruik met glitters is voorzien van een elastische kap waardoor deze blonde pruik op ieder hoofd past. De opvallende blonde kleur zorgt ervoor dat jij goed herkenbaar blijft tussen alle feestgangers. 

Het gratis bijgeleverde haar netje in de verpakking is bedoeld om je eigen haar er onder te doen voor en nog betere draag comfort van deze lange paarse pruik met glitters.

Productspecificatie: lange paarse pruik met glitters

  • Kleur: blond 
  • Soort:lang haar met ponny
  • Glitters zilver kleurig
  • Materiaal: synthetisch
  • Lengte: schouder lengte
  • Thema: disco, films en sterren

Pruik Glamour paars (zilver tinsel)

Onze lange paarse pruik is een leuke toevoeging om jouw glamour outfit een  feestelijke uitstraling te geven. door de subtiele zilvere glitter in de lange pruik glamour paars(zilver tinsel)  is een echte glamour pruik.

Twijfel je aan de paarse pruik en wil je deze eerst liever passen voordat je een pruik koopt? Kom dan eens langs in onze grote winkel in het centrum van Zaandam. Maak een keuze uit onze uitgebreide pruiken collectie zoals Pruik Glossy paars met zilverkleurige accenten en pas er gerust een.De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.