Treklampion Unicolour ( 13 cm Ø.)

Treklampion Unicolour ( 13 cm Ø.)

Voor de papieren treklampion in de maat 13 cm rond en 20 cm lang voorzien van een hanger. Deze Treklampion unicolour van papier is in 6 verschillende kleuren be... Lees meer

620267
€1,50 € 1,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Voor de papieren treklampion in de maat 13 cm rond en 20 cm lang voorzien van een hanger. Deze Treklampion unicolour van papier is in 6 verschillende kleuren bestelbaar,deze kleuren zijn gele,roze,paars,rood,groen, en oranje treklanpion in de Unicolour.

Productspecificatie:

  • lampion maat: (ø 13 cm)
  • lengte maat :20cm
  • Papier: niet brandveilig
  • Kleur : uni gele, roze,paars,rood,groen, en oranje
  • Bestelbaar: in 6 kleuren

Treklampion Unicolour (13 cm Ø) is gemaakt van papier is geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik, leuk om een partytent of feest locatie te verlichten. Wil je een Lampion geel kopen! deze is niet het enige kleur treklampion die we hebben. Kijk ook eens bij de rozenblaadjes, ballonnen en slingers er is veel meer om het geheel te verfraaien.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.