Kuikenpak baby kopen

Kuikenpak baby kopen

Kuikenpak baby kopen? Het Gele kuikenpak baby en peuters kostuum bestaat uit een jumpsuit en een muts met klittenbandsluiting onder de kin. Dit dierenkostuum vo... Lees meer

66386825
€19,95 € 17,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Kuikenpak baby kopen? Het Gele kuikenpak baby en peuters kostuum bestaat uit een jumpsuit en een muts met klittenbandsluiting onder de kin. Dit dierenkostuum voor peuters is leuk voor de paasdagen of met de carnaval. Bestel dit leuke kuikenpak baby en peuters en combineer het kostuum ook met leuke accessoires. Het kostuum is van 100% polyester gemaakt en is bestelbaar in 3 maten.0-6, 6-12 en 12-24 maanden.

Productspecificatie Kuikenpak baby

  • Materiaal: Stof met lycra en vilt
  • Samenstelling: 100% polyester
  • Maten: 0-6, 6-12 en 12-24 maanden
  • Onderhoud: Handwas

Kuikenpak baby kopen online

Bij Partycorner vind je de leukste kleding en accessoires voor elke leeftijd zoals dit Kuikenpak baby kopen wilt dat gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld Carnaval, Halloween of een thema feest. Je kan je dus helemaal uitleven en een unieke outfit samenstellen. Bestel het Kuikenpak baby online of kom  deze bekijken en passen in onze winkel aan de Westzijde in het Centrum van Zaandam.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.