Krullenpruik Norah

Krullenpruik Norah

Deze Krullenpruik Norah is verkrijgbaar in diverse kleuren. Met de blonde krullenpruik zie je er engelachtig uit en met de bruine krullen pruik stoer! Één ding ... Lees meer

6189299
Neem contact op voor de levertijd
€16,77 € 10,89 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Krullenpruik Norah is verkrijgbaar in diverse kleuren. Met de blonde krullenpruik zie je er engelachtig uit en met de bruine krullen pruik stoer! Één ding is zeker: je hebt met deze pruik ineens een volle haarbos waar mensen niet omheen kunnen. 

Het voordeel van een pruik in een natuurlijk haarkleur is dat je de pruik kan gebruiken op meerdere feesten. Of je nou een themafeest hebt, een dance evenement of een ander verkleedpartijtje de Krullenpruik Norah kan je altijd weer gebruiken.

Krullen pruik engel

Ga als engeltje naar een themafeest en kies voor de blonde krullen pruik. Combineer de pruik met een witte waaier uit onze accessoires collectie of engelenvleugels uit onze vleugels collectie. De engelenvleugels heb je niet alleen in het wit, maar ook in het zwart en meerdere felle kleuren. Voor iedereen zijn er passende engelenvleugels.

Productspecificatie Krullenpruik Norah

  • Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar 
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder 
  • Gewicht: 0,255 kg 
  • Afmetingen inclusief verpakking: 25 x 20 x 3,5 cm 
  • Kleuren: blond en bruin-zwart 

Goedkope Krullenpruik Norah

Dankzij onze scherpe prijzen betaal je bij PartyCorner nooit teveel voor een pruik en andere feestartikelen. Je hebt je bestelling al binnen 1-3 werkdagen in huis zodat je kunt gaan feesten. Wil je de Krullenpruik Norah graag passen? Kom dan gezellig eens langs in onze winkel in Zaandam! We helpen je graag verder.
 

Bestel je Krullenpruik Norah bij PartyCorner en betaal nooit teveel! 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.