Rode krullen pruik

Rode krullen pruik

Heb je een feest of een cocktail party? Zoek je nog de perfecte rode pruik voor zo’n feest? De rode krullen pruik van Partycorner is de perfecte pruik daarvoor.... Lees meer

5765705
€14,95 € 9,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Heb je een feest of een cocktail party? Zoek je nog de perfecte rode pruik voor zo’n feest? De rode krullen pruik van Partycorner is de perfecte pruik daarvoor. De rode krullen pruik, is modern, hip en prachtig! Grote prachtige krullen met een scheiding in het midden. Heb je van jezelf al een dikke bos haar? Geen probleem, de rode krullen pruik wordt geleverd met een haarnetje. 

Chique rode krullen pruik

 Op elke chique party steel je de show met onze rode krullen pruik. Ben je nog niet zeker of je de rode pruik wilt? Partycorner biedt de krullen pruik in de volgende kleuren aan:

  • Zwart
  • Blond
  • Bruin
  • Rood
  • Roze
  • Paars
  • Blauw
     

Partytip! Benieuwd naar alle krullen pruiken van Partycorner? Bekijk alle krullen pruiken op onze website! 

Maak je rode outfit compleet!

 Op zoek naar accessoires die matchen met je rode pruik? Of andere toebhoren om je chique outfit compleet te maken? Haaraccessoires? Die hebben wij! Schoenen en riemen? Hebben wij ook! Maak je rode krullen pruik compleet en steel de show op elke chique feest. 

Rode krullen pruik passen?

 Benieuwd hoe chique de rode krullen pruik je eigenlijk staat? In onze prachtige feestwinkel in Zaandam heb je de mogelijkheid de pruik te passen, te voelen en te zien. Wacht niet langer en kom gezellig langs!

 

 De mooiste rode pruiken voor elke feestelijke gelegenheid koop je online bij Partycorner.nl!De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.