Kroon diadeem Sarah

Kroon diadeem Sarah

Deze Kroon diadeem Sarah is hartstikke leuk voor jou kleine meid om haar prinsessen outfit helemaal perfect te maken. Deze diadeem is gemaakt van plastic en hee... Lees meer

619791
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€3,07 € 1,98 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Kroon diadeem Sarah is hartstikke leuk voor jou kleine meid om haar prinsessen outfit helemaal perfect te maken. Deze diadeem is gemaakt van plastic en heeft mooie applicaties waardoor ze echt op een prinses gaat lijken! De Kroon diadeem Sarah is ook leuk om te dragen tijden Carnaval of een ander verkleed feest.

Productspecificatie: Kroon diadeem Sarah

  • Kleur: zilver kleurig
  • Materiaal: Plastic
  • Maat: One size
  • Thema: Prinsessen

Kroon diadeem Sarah

Wil je op een echte prinses lijken? dat kan met deze prachtige Kroon diadeem Sarah en ook natuurlijk de onmisbare prinsessen jurk. Wij hebben een ruim assortiment op onze website waar voor iedereen wel een jurk er tussen zit. Je kunt de Kroon diadeem Sarah gemakkelijk online bestellen of in onze mooie winkel in Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.