Kroon diadeem Diana 6 soorten ass.

Kroon diadeem Diana 6 soorten ass.

Elke kroon heeft zijn eigen stijl en Kroon diadeem Diana is een prachtige keuze. Deze Kroon diadeem Diana is hartstikke leuk voor jou kleine meid om haar prinse... Lees meer

619790
€2,75 € 2,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Elke kroon heeft zijn eigen stijl en Kroon diadeem Diana is een prachtige keuze. Deze Kroon diadeem Diana is hartstikke leuk voor jou kleine meid om haar prinsessen outfit helemaal perfect te maken. Deze diadeem is gemaakt van plastic en heeft mooie applicaties waardoor ze echt op een prinses gaat lijken! De Kroon diadeem Sarah is ook leuk om te dragen tijden Carnaval of een ander verkleed feest.

Productspecificatie: Kroon diadeem Diana

  • Kleur: zilver kleurig
  • Materiaal: Plastic
  • Maat: One size
  • Thema: Prinsessen

Kroon diadeem Diana

Wil je op een echte prinses lijken? dat kan met deze prachtige Kroon diadeem Diana en ook natuurlijk de onmisbare prinsessen jurk. Wij hebben een ruim assortiment op onze website waar voor iedereen wel een jurk er tussen zit. Je kunt de Kroon diadeem Diana gemakkelijk online bestellen of in onze mooie winkel in Zaandam.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.