Kromzwaard online kopen

Kromzwaard online kopen

Een kromzwaard piraat is een zwaard met een gekromd lemmet waarvan de Piraten gebruikt maakte waarvan de oorsprong vermoedelijk in West-Azië ligt. Dit kromzwaar... Lees meer

12622559
€10,50 € 6,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een kromzwaard piraat is een zwaard met een gekromd lemmet waarvan de Piraten gebruikt maakte waarvan de oorsprong vermoedelijk in West-Azië ligt. Dit kromzwaard piraat kopen  het realistich uitziende kromzwaard wat van niet van echt is te onderscheiden.

Productspecificatie: Kromzwaard piraat

  • Kleur: zilver kleurig
  • Materiaal: zwaard kunststof
  • lengte; 75 cm
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder
  • Niet brandveilig

Kromzwaard online bij PartyCorner kopen.

Elke Piraat heeft vaak zijn piraten zwaard om zichzelf te verdedigen dat was vroeger in de piraten tijd zo en tegenwoordig nog zo. De moderne piraat uit de 21 eeuw heeft een krom zwaard wat imponerend groot is. Het klassieke krom zwaard wat nagemaakt is.hebben wij zowel in een korte versie als dit lange model Dit piraten zwaard 75cm is een krom zwaard met een gebogen blad en een prachtig versierd handvat wat niet mag onbreken bij je piraten kleding.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.