Zwarte kralen ketting dames

Zwarte kralen ketting dames

De zwarte kralen ketting dames zijn 40 cm lang en zijn van glimmende​ kunststof kralen geregen. De glimmende zwarte lagen van deze zwarte kralenkettingen zijn k... Lees meer

58871891
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€3,50 € 2,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De zwarte kralen ketting dames zijn 40 cm lang en zijn van glimmende​ kunststof kralen geregen. De glimmende zwarte lagen van deze zwarte kralenkettingen zijn kleur vast en zijn in 12 verschillende kleuren leverbaar. en zijn erg leuk om jouw feest kostuum compleet te maken en er een leuk feest van te maken.

Productspecificatie: Kralen ketting

  • Kleur: Zwart
  • Lengte: 40 cm
  • Materiaal: Kunststof

Leuke kralen ketting online kopen.

Deze kralen ketting vind je samen met andere kleding en accessoires van vele thema's voor Carnaval, Halloween of een ander thema bij Partycorner, combineer verschillende outfits en accessoires uit ons grote assortiment en maak jou unieke outfit. Bestel de kralen ketting online of kom deze bekijken in onze winkel aan de Westzijde in Zaandam. 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.