Toppers kralen ketting

Toppers kralen ketting

Hals kralen ketting van plastic met 5cm Ø rode grote kralen en wat kleinere 3cm Ø groene kralen met zilver kleurige verbindings kralen. Deze kralen ketting is n... Lees meer

32763215
€11,95 € 9,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Hals kralen ketting van plastic met 5cm Ø rode grote kralen en wat kleinere 3cm Ø groene kralen met zilver kleurige verbindings kralen. Deze kralen ketting is net of jij allemaal kerstballen aan elkaar gebonden om je nek hebt. Een heel feestelijk effect.  De ruim 1 meter lange kralen ketting is speciaal en exclusief door PartyCorner ingekocht.

kerst kralen ketting kopen

Een gekke kerst kralen ketting kopen? Op zoek naar een gekke kerst ketting als accessoire  bij je kerst outfit bij het kerstfeest. Wij hebben een te gekke kralen ketting die je na het feest zo in de kerstboom kunt hangen als decoratie.

Toppers kerst kralen ketting

Toppers kerst kralen hals ketting met jumbo-gerangschikte rode en groene kralen blingt om je hals tijdens CHRISTMAS PARTY OF THE YEAR in Ahoy tijdens  de Toppers  12,5 jarig jubileum. Je steelt de show met deze unieke kerst kralen ketting. Bekijk onze webshop PartyCorner voor een uitgebreide collectie aan kerstkleding voor dames en heren en allerlei accessoires. Mocht je tegen de kerst in de buurt zijn dan kun je net zo goed ook even langskomen in onze winkel aan de Westzijde te Zaandam. Lekker passen en neuzen. De koffie staat klaar!

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.