Kousen red crossbones

Kousen red crossbones

Hou je niet van een jarretel? Mooi! Want onze Kousen red crossbones houd zichzelf hoog zonder een jarretel. De kousen zijn gemaakt van Nylon en voorzien van rod... Lees meer

18988202
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€7,50 € 5,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Hou je niet van een jarretel? Mooi! Want onze Kousen red crossbones houd zichzelf hoog zonder een jarretel. De kousen zijn gemaakt van Nylon en voorzien van rode botten op de zwarte kousen met een rode strik. Combineer het met mooie zwarte hoge hakken Sexy en griezelig tegelijk daar staan deze kousen voor. Ga jij Halloween op z'n kop zetten met deze Kousen red crossbones.

Productspecificaties: Kousen red crossbones

  • Stof: Nylon
  • Maat: One size
  • Kleur: Zwart met rode botten en een rode strikje
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Sexy kousen bestellen

PartyCorner bied diverse accessoires aan zoals , thigh high stockings, high heels Wij beschikken over een groot schaal van Halloween artikelen zoals nepbloed. Halloween kousen horen daar ook bij. Sexy Kousen bestellen bij PartyCorner kan zowel online als het kopen ervan in onze winkel te Zaandam.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.