Kostuum Toga Geslaagd

Kostuum Toga Geslaagd

Jaren heb je er naar uit gekeken en hard gestudeerd. Eindelijk is het dan gelukt, je bent geslaagd. De vlag kan uit. In een mum van tijd ben je omgekleed in je ... Lees meer

621235
€20,95 € 13,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Jaren heb je er naar uit gekeken en hard gestudeerd. Eindelijk is het dan gelukt, je bent geslaagd. De vlag kan uit. In een mum van tijd ben je omgekleed in je toga voor geslaagden. De rage die overgewaaid is uit Amerika. Draag je bijpassende hoofddeksel en iedereen ziet je staan in je mooie kostuum toga geslaagd. De kostuum toga geslaagd bestaat uit een toga en een bij passend hoofddeksel. Het toga kostuum is alleen beschikbaar in de maat M/L.

Specificaties Kostuum toga Geslaagd
:

  •          Materiaal: 100% polyester
  •          Kleur: zwart met blauwe accenten
  •          Maat: M/L
  •          Aanbevolen leeftijd: 12 jaar en ouder
  •          Inclusief: hoofddeksel

Toga geslaagd met hoofddeksel

Uit de VS overgewaaid, deze toga geslaagd met hoofddeksel. Zie het voor je, je hele familie is er bij je diploma of bull uitreiking. Daar sta je dan met al je medestudenten in je mooie klassieke toga geslaagd met hoofddeksel. Trots als een pauw neem je het applaus tot je en mag iedereen je feliciteren. Net als in de film alle hoofddeksels in de lucht.

  


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.