Kinderkostuum Piraat Jack luxe

Kinderkostuum Piraat Jack luxe

Een stoere piraat, dat is ons Kostuum Piraat Jack. Deze piraten kinder verkleedkleding bestaat uit een gestreepte bandana, een shirt met vest, een riem en natuu... Lees meer

621139
€19,95 € 15,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een stoere piraat, dat is ons Kostuum Piraat Jack. Deze piraten kinder verkleedkleding bestaat uit een gestreepte bandana, een shirt met vest, een riem en natuurlijk de bijpassende broek. Kostuum Kostuum Piraat Jack is vooral gestreept waarmee je dus voor iedereen herkenbaar bent.

Productspecificatie:
  • Maat: leeftijd van 4-6 jaar en 7-9 jaar oud
  • Materiaal: 100% polyester
  • Bestaat uit: bandana, shirt met vest, riem en broek
  • Exclusief piraten zwaard

Kostuum Piraat Jack kopen

Kostuum Piraat Jack kopen? Dat doe je natuurlijk voordelig online. Ook kun je langskomen in ons gigantische winkel in Zaandam. Want behalve de Kostuum Piraat Jack hebben wij nog veel meer piraten kostuums voor jong en oud.

Om de Kostuum Piraat Jack goed bij te kunnen houden, was je deze op de handwas met een mild reinigingsmiddel. Absoluut niet in de droger stoppen, bleken of strijken.De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.