Sexy kostuum late night sailor

Sexy kostuum late night sailor

Ons Sexy kostuum late night sailor is voor de matrozen die wilde plannen hebben op zee! De Kostuum late night sailor is een sexy dames mariniers kostuum dat ide... Lees meer

13218451
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€17,25 € 11,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ons Sexy kostuum late night sailor is voor de matrozen die wilde plannen hebben op zee! De Kostuum late night sailor is een sexy dames mariniers kostuum dat ideaal is voor afterparties! Kostuum late night sailor kun je bestellen in de maat small/medium. Ook kun je de Kostuum late night sailor komen passen in ons winkel in Zaandam.

Productspecificatie Kostuum late night sailor:
  • Maat: M
  • Materiaal: polyester
  • Kleur: rood, wit en blauw
  • Thema: marine

Kostuum late night sailor

Deze late night sailor is een dame die volop vaart maakt op zee! Kostuum late night sailor maak je completer door er bijpassende marine oorbellen en de marine ring bij te bestellen. Ook hebben wij verschillende marine petten die bij dit Kostuum late night sailor passen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.