Kinderkostuum Indiaan Malila 4-6 jaar

Kinderkostuum Indiaan Malila 4-6 jaar

Kostuum Indiaan Malila is geschikt voor de kleine indianen onder ons, voor het carnaval en themafeesten. Kostuum Indiaan Malila word geleverd met een hoofdband,... Lees meer

2009398
€ 19,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Kostuum Indiaan Malila is geschikt voor de kleine indianen onder ons, voor het carnaval en themafeesten. Kostuum Indiaan Malila word geleverd met een hoofdband, jurk en armbanden. Het  comfortabele Kostuum Indiaan Malila, heeft een licht bruine jurk met allerlei gekleurde details.

Productspecificatie:
  • Bestaat uit: hoofdband, jurk en armbanden
  • Maat indicatie: 4-6 jaar oud
  • Materiaal: 100% polyester
  • Kleur: bruin
  • Exclusief: tomahawk

Kostuum Indiaan Malila

Door haar 100% polyester vezel kan dit Kostuum Indiaan Malila tegen een stootje, en is comfortabel te dragen en eenvoudig te wassen. Let op: niet strijken, beken of centrifugeren.

De accessoires bij het indianen Kostuum Indiaan Malila die meegeleverd worden staan apart vermeld bij de Productspecificatie.Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.