Harem kostuum (Uitverkoop)

Harem kostuum (Uitverkoop)

Met deze schitterende harem kostuum kun je de 1001 nachten bewonderen! Kostuum harem is de ideale Arabische kostuum voor de dames. Deze 1001 nacht harem kostuum... Lees meer

3683816
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€34,50 € 14,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met deze schitterende harem kostuum kun je de 1001 nachten bewonderen! Kostuum harem is de ideale Arabische kostuum voor de dames. Deze 1001 nacht harem kostuum is voor de dames die wel een uitdaging aan durven te gaan.. Deze prachtige kostuum harem bestaat uit een hoofdband met sluier, topje, riem en broek.

Dames harem kostuum

Kostuum harem is speciaal ingekocht voor vele verkleed partijen omdat deze kostuum geheel in de de 1001 nacht dresscode valt.

De comfortabele stoffen van dit harem pak zijn makkelijk draagbaar. De details op dit pak geven dit haren kostuum een echte Arabische 1001 nacht boest.

Dit product is in de uitverkoop! Op = echt op!!!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.