Harem kostuum (Uitverkoop)

Harem kostuum (Uitverkoop)

Verkleed in een harem dame ga jij naar een verkleed partij. Deze 1001 nacht harem kostuum is voor de dames die wel een uitdaging aan durven te gaan. Kostuum har... Lees meer

3683816
1 - 2 werkdagen
€34,50 € 14,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Verkleed in een harem dame ga jij naar een verkleed partij. Deze 1001 nacht harem kostuum is voor de dames die wel een uitdaging aan durven te gaan. Kostuum harem is voor de harem vrouwen die er graag prachtig bij lopen tijdens een 1001 nacht feest. Deze prachtige kostuum harem bestaat uit een hoofdband met sluier, topje, riem en broek.

Dames harem kostuum

Kostuum harem is speciaal ingekocht voor vele verkleed partijen omdat deze kostuum geheel in de de 1001 nacht dresscode valt.

De comfortabele stoffen van dit harem pak zijn makkelijk draagbaar. De details op dit pak geven dit haren kostuum een echte Arabische 1001 nacht boest.

Dit product is in de uitverkoop! Op = echt op!!!


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.