Kostuum Clown Joker Luxe

Kostuum Clown Joker Luxe

Dit Kostuum Clown Joker Luxe is een perfect kostuum als je er een beetje gek uit wilt zien voor bijvoorbeeld een themafeest of Halloween. In dit kostuum ziet u ... Lees meer

621283
€32,95 € 20,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit Kostuum Clown Joker Luxe is een perfect kostuum als je er een beetje gek uit wilt zien voor bijvoorbeeld een themafeest of Halloween. In dit kostuum ziet u er leuk uit en het kostuum zit ook nog is heel comfortabel. Het Kostuum Clown Joker Luxe bestaat uit een jumpsuit en hoed beide items bestaat uit 100% polyester. Het Kostuum Clown Joker Luxe is alleen beschikbaar in maat M/L.


Productspecificaties: Kostuum Clown Joker Luxe

  • bestaat uit: Jumpsuit en Hoed
  • Maat: M/L
  • 100% polyester

De Joker


De Joker is een superschurk uit de strips van DC Comics, en een vaste vijand van Batman. Hij wordt gezien als Batmans grootste tegenstander. Dus wil jij graag een superschurk spelen met Halloween? Dan is dit Kostuum Clown Joker Luxe de juiste keuze!

 


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.