Koningsstaf

Koningsstaf

Deze Koningsstaf is de Konings scepter voor als je met de scepter zwaaien wilt en ideaal is voor feesten met een koninklijk thema zoals Koningsdag. Dit is een l... Lees meer

619819
€4,50 € 2,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Koningsstaf is de Konings scepter voor als je met de scepter zwaaien wilt en ideaal is voor feesten met een koninklijk thema zoals Koningsdag. Dit is een leuke Koningsstaf accessoire om je outfit toch nog even wat meer uit te laten blinken. zo ben je gemakkelijk te vinden in de menigte bij een festival, kinderfeestje of Koningsmarkt.
 
Productspecificaties: Koningsstaf
  • Maat: one size
  • Kleur: zwart, rood, goud
  • Materiaal: kunststof, plastic

Koningsstaf scepter kopen

Deze Koningsstaf kunt u online bestellen via onze webshop Partycorner.nl. Met een snelle levering sturen wij deze Konings scepter naar u thuis, indien op voorraad. Partycorner.nl heeft een groot assortiment feestartikelen. Accessoires of aanverwante producten voor Koningsstaf kunt u ook bij ons bestellen! Bij Partycorner.nl kunt u online bestellen en offline ophalen.          

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.