Koningsdag tiara| WK tiara

Koningsdag tiara| WK tiara

Voor alle dames van Nederland die dit jaar voor het eerst koningsdag gaan vieren, vergeet niet één van deze koningsdag tiara's te kopen. De inkoop afdeling heef... Lees meer

5069124
€4,00 € 2,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Voor alle dames van Nederland die dit jaar voor het eerst koningsdag gaan vieren, vergeet niet één van deze koningsdag tiara's te kopen. De inkoop afdeling heeft een aantal erg leuke diademen uitgezocht zodat jou tiara perfect bij jou Koningsdag outfit past. Gaan jullie misschien naar het plaatsje de Rijp, want daar komen Koning Willem-Alexander en de koningin op Koningsdag.

WK voetbal tiara

Ga jij niet in een voetbal kostuum naar de WK wedstrijden kijken maar heb jij toch het rood wit blauw gevoel, doe dan deze WK tiara in je haar en jij bent één met de grote suportesschare  zodat jij gerust naar de voetbal wedstrijden kunt kijken.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.