Koningsdag tiara| WK tiara

Koningsdag tiara| WK tiara

Voor alle dames van Nederland die dit jaar koningsdag gaan vieren, vergeet niet één van deze Koningsdag tiara's te kopen. De inkoop afdeling heeft een aantal er... Lees meer

5069124
Neem contact op voor de levertijd
€3,07 € 1,98 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Voor alle dames van Nederland die dit jaar koningsdag gaan vieren, vergeet niet één van deze Koningsdag tiara's te kopen. De inkoop afdeling heeft een aantal erg leuke diademen uitgezocht zodat jou tiara perfect bij jou Koningsdag outfit past. Gaan jullie misschien naar het plaatsje de Rijp, want daar komen Koning Willem-Alexander en de koningin op Koningsdag

De koningsdag tiara is een diadeem met een Hollandse strik erop een perfecte toevoeging aan jou unieke outfit.

Productspecificatie Koningsdag tiara

  • Kleur: rood, wit en blauw
  • Lengte: halflang
  • Thema: Koningsdag
  • Maat: one size
  • Kwaliteit: polyester 

Koningsdag tiara of WK voetbal tiara

Ga jij niet in een voetbal kostuum naar de WK wedstrijden kijken maar heb jij toch het rood wit blauw gevoel, doe dan deze WK tiara in je haar en jij bent één met de grote suportesschare  zodat jij gerust naar de voetbal wedstrijden kunt kijken.

Koningsdag tiara is een diadeem met Holland strik

Er staat wel tiara maar stiekem is het een diadeem met Hollandse strik. Dit is natuurlijk wel lekker want het houd je haren uit je gezicht. Dat is wel zo handig als je bijvoorbeeld lang haar hebt, dan waaieren die haren niet elke keer voor je gezicht.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.