Kleurlenzen groen monster

Kleurlenzen groen monster

Met de cosmetische,kleurlenzen groen hebt u gekozen voor een kwaliteitsproduct dat in overeenstemming met internationale standaards vervaardigd is. Indien je vo... Lees meer

37418504
€14,95 € 9,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met de cosmetische,kleurlenzen groen hebt u gekozen voor een kwaliteitsproduct dat in overeenstemming met internationale standaards vervaardigd is. Indien je voor de eerste keer groene kleurlenzen gebruikt dient u de draagtijd van de lenzen langzaam te verlengen. Draag de groene kleurlenzen de eerste dag niet langer dan 4 uur. en verleng de draagtijd dagelijks met 2 uur. Langer dan 10 uur aan een stuk mogen de kleurlenzen groen echter niet gedragen worden.

Productspecificaties: kleurlenzen groen
  • Pak van 2 gekleurde lenzen in flesjes
  • Type: zachte contactlenzen
  • Materiaal: 58% polyHEMA, 42% watergehalte
  • Curve (BC): 8.60 mm
  • Diameter (DIA): 14,5 mm
  • Niet aanbevolen in het verkeer!

Kleurlenzen groen monster ogen

Raak je kleurlenzen groen uitsluitend met schone, droge handen aan. Let er wanneer u de verpakking voor het eerst opent op dat de lens intact en compleet van vloeistof omgeven is. Gebruik de kleurlenzen groen monster ogen niet als ze uitgedroogd zijn of beschadigd is. De lenzen zijn na een draagtijd van 3 maanden verlopen.

Tip: draag deze Kleurlenzen groen monster ogen niet tijdens het auto rijden of ander motorisch verkeer.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.