kleuren kostuum

kleuren kostuum

Met dit kleuren kostuum ben je helemaal klaar! Dit kleuren kostuum bestaat uit een colbert, pantalon en stropdas zoals ze deze dragen op de zomerse dagen in de ... Lees meer

12316295
€59,95 € 37,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met dit kleuren kostuum ben je helemaal klaar! Dit kleuren kostuum bestaat uit een colbert, pantalon en stropdas zoals ze deze dragen op de zomerse dagen in de arena. kleuren kostuum is beschikbaar in 4 maten, dus ook geschikt voor een maatje meer.

Productspecificatie: kleuren kostuum
  • Bestaat uit: Colbert, pantalon en stropdas
  • Kleur: multi zomer kleuren
  • Materiaal: 100% polyester satin
  • Maat: S, M, L en XL

kleuren kostuum

PartyCorner verkoopt de meest geweldige pakken voor de heren. Ook dit jaar weer voor de zomer pakt PartyCorner groots uit door een aantal speciale heren pakken in te kopen. Ons kleuren kostuum is een kleurrijk kostuum met lijnen die van top tot teen doorlopen in opvallende kleuren. Dit pak kun je gemakkelijk nog een keer dragen tijdens het Carnaval of een ander geweldig feest!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.