Kleine Plastic spinnen glitter spider

Kleine Plastic spinnen glitter spider

Deze kleine plastic spinnen ook wel glitter spider genoemd in 3 verschillende kleuren in onze spinnen collectie bij PartyCorner. Nu opnieuw binnengekomen voor H... Lees meer

7519141
€5,25 € 4,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze kleine plastic spinnen ook wel glitter spider genoemd in 3 verschillende kleuren in onze spinnen collectie bij PartyCorner. Nu opnieuw binnengekomen voor Halloween. In onze collectie  spinnen die bijna niet van echt zijn te onderscheiden zijn deze kleine Plastic spinnenglitter spider die menigeen grote angst zal aanjagen.

Productspecificatie: Kleine Plastic spinnen

  •     Spinnen 3 kleuren assortiment
  •     Stof: 100% polyethyleen
  •     Maat: 7 X 7 cm
  •     Kleur: zwart, zilver,paars,
  •     Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar
  •     Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Kleine Plastic Spinnen online kopen.

Voor al je nep spinnen van klein naar heeeeeeel groot 75cm X 125 cm maar ook het spinnenrag in diversen kleuren voor Halloween of een griezelfeest zit je bij PartyCorner op het juiste adres. Bestel deze artikelen online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van zaandam.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.