Sempertex kleine doorknoopballonnen link-o-loon

Sempertex kleine doorknoopballonnen link-o-loon

Sempertex rode doorknoopballonnen link-o-loon met een diameter van 15 cm 6 inch is nieuwe modelleerballon voor een ballonnen slinger en ballonnen figuren te mak... Lees meer

97667730
€ 6,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Sempertex rode doorknoopballonnen link-o-loon met een diameter van 15 cm 6 inch is nieuwe modelleerballon voor een ballonnen slinger en ballonnen figuren te maken. Een extra bevestigings punt aan de bovenkand van de rode ballon maakt het makkelijk om een andere ballon worden aan te kunnen knopen hierdoor onstaat het begin van een ballon slinger.

let op: Deze rode knoopballonnen zijn ALLEEN VOOR LUCHTVULLING geschikt. De Rode knoopballonnen en andere ballon producten zijn ISO en TUV gecertificeerd.

Wil jij rode doorknoopballonnen kies dan voor de sempertex lol 6 red 

De rode modelleerballon waarmee modelleerballon figuren mee kunt maken. vergeet niet een modelleerballonnen pomp te bestellen want opblazen met de mond houw je niet lang vol.

Sempertex rode doorknoopballonnen link-o-loon

Product specificatie: 

  • Inhoud: Zak van 50 stuks
  • Merk:Sempertex
  • Materiaal: Milieuvriendelijke latex ballonnen
  • Verpakking: plastic zakken
  • Doorsnede: 5cm/6 inch 
  • Niet geschikt onder 3 jaar

Rode knoopballonnen link-o-loon

De sempertex rode knoopballonnen link-o-loon is een standaardmaat modelleerballonnen geschikt om ballonfiguren mee te maken. Bekijk ook de enorme latex ballonnen collectie die u online kunt bestellen. U kunt ook een kijkje komen nemen in de grootste feestwinkel van Noord-Holland waar je de gehele collectie kunt zien van rode ballonnen en ballon accessoires.

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »