Kleding stoute non

Kleding stoute non

Kleding stoute non Bij een minimum afname van 6 stuks ontvangt u van ons een groeps of verenigingskorting, ideaal voor als je met een grote groep in hetzelfde r... Lees meer

2374390
€20,95 € 13,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Kleding stoute non

Bij een minimum afname van 6 stuks ontvangt u van ons een groeps of verenigingskorting, ideaal voor als je met een grote groep in hetzelfde religieuse stijl verkleed wilt gaan naar een verkleedfeest.

Kleding non is een sexy dames kostuum dat bestaat uit een sexy jurk met hoofdkap deze verkleed kostuum is verkrijgbaar in de maat Medium.

Aanverwante feestartikelen zoals een priester kruis bij je kleding non heeft PartyCorner.nl ook allemaal te bieden, ook hebben we kostuums in andere thema´s zoals piraten, cowboys en indianen.De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.