Klaver slinger

Klaver slinger

De leukste slingers kopen, dat doe je natuurlijk alleen bij Partycorner. Voor elke thema hebben wij van Partycorner wel bijpassende slingers of versieringen in ... Lees meer

6633661
€3,50 € 2,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De leukste slingers kopen, dat doe je natuurlijk alleen bij Partycorner. Voor elke thema hebben wij van Partycorner wel bijpassende slingers of versieringen in ons assortiment.

Onze Klaver slinger is een unieke slinger zoals al onze slingers zijn. Klaver slinger is goed te gebruiken bij het behalen van een diploma of dergelijke.

Productspecificatie
  • Gekleurde slinger
  • 400 centimeter
  • Niet brandvertragend
  • Gemaakt van papier

klaver 4 slinger

klaver 4 slinger is een feestslinger dat gemaakt is van papieren en brengt wellicht geluk de Slinger klaver heeft een lengte van 4 meter en brengt uiteraard geluk.

Koop de leukste en de meest unieke versieringen online bij Partycorner. Ook kun je langs komen in onze unieke winkel om de leukste feestslingers te kopen.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.