Pluche Kippenpak kopen

Pluche Kippenpak kopen

Het leuke gele Kippenpak kopen of bestellen kan natuurlijk bij PartyCorner. Behalve dat je de kinder kippenpak in 2 maten online kunt bestellen, kun je ook lang... Lees meer

9714121
Neem contact op voor de levertijd
€37,48 € 24,35 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het leuke gele Kippenpak kopen of bestellen kan natuurlijk bij PartyCorner. Behalve dat je de kinder kippenpak in 2 maten online kunt bestellen, kun je ook langs komen in onze winkel in Zaandam om het kinder Kippenpak te kopen of te passen.

Kinder Kippenpak kopen

productspecificaties:

  • Kleur: geel/wit
  • Materiaal:100% polyester
  • Maat:4/6 en 7/9 jaar
  • Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

Volwassenen kippenpak kopen

productspecificaties:

volwassenen Kippenpak kopen

Ook een volwassenen Kippenpak kopen Dit dierenpak leveren wij niet alleen voor de kids maar ook in de maten ML en XL met een maximale lengte van 190 cm voor volwassenen In ons gekke Kippenpak is elke feestzaal het kippenhok waarin jij je kunt uitleven! gooi gewoon wat om je kan toch zeggen dat je een beetje kippig bent!

Pluche kippen pak 

Ons Kippen pak is gemaakt van pluche zacht stof. Zo kun je tijdens elk periode van het jaar, dit kippen pak dragen. De kippen pak heeft de kleuren geel en wit. Aan de voorzijde van dit kippen pak zit een rits, zo kun je dit kippen pak makkelijk aan en uit trekken. Dit pak bevat ook een capuchon waaraan de kip goed herkenbaar is. Ook de kippenpoten zijn helemaal nagemaakt.

Kippenpak kopen voor het carnaval

Dit kippen kostuum kun je goed onderhouden en gebruiken op de verschillende Carnavals dagen als je deze met een mild reinigingsmiddel op de handwas wast. Zo houd je tevens ook de stof lekker zacht en comfortabel. Dit dieren pak mag je absoluut niet strijken, bleken of centrifugeren.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.