Kinderkostuum matroos Lance

Kinderkostuum matroos Lance

Kinderkostuum superluxe matroos is een matrozen outfit bestaande uit een matrozen cap en een matrozen shirt met bijpassende broek, Kinderkostuum superluxe matro... Lees meer

621497
€ 19,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Kinderkostuum superluxe matroos is een matrozen outfit bestaande uit een matrozen cap en een matrozen shirt met bijpassende broek, Kinderkostuum superluxe matroos verkoopt PartyCorner niet alleen voor de kinderen tussen de 7 en 9 jaar oud, maar ook voor de volwassenen papa's en mama's, zodat je met het hele gezin een blokje om kunt varen.

Productspecificatie:
  • Maat: leeftijd 7 tot 9 jaar oud
  • Materiaal: 100% polyester
  • Bestaat uit: matrozen cap, shirt en broek
  • Kleur: zwart met wit

Kinderkostuum superluxe matroos kopen

Kinderkostuum superluxe matroos kopen? Dat kun je op twee manieren doen. Je komt de Kinderkostuum superluxe matroos online bestellen. Of je komt eens langs in onze mega winkel in Zaandam. Kinderkostuum superluxe matroos kun je goed onderhouden door deze op de handwas te wassen met een mild reinigingsmiddel. Absoluut niet strijken, bleken of in de droger stoppen.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.